Gå direkt till innehåll
Klockor från supersuccén TRIWA i Rädda Barnens webshop

Pressmeddelande -

Klockor från supersuccén TRIWA i Rädda Barnens webshop

Det aktuella svenska klockmärket TRIWA och Rädda Barnen startar nytt samarbete och lanserar två klockor i webshopen Design för barns rättigheter. Armbandsuren är speciellt framtagna i unika färgkombinationer för Rädda Barnen.

- Samarbetet med TRIWA känns väldigt spännande. Tack vare nya engagerade designsamarbeten kan vi hjälpa många fler barn. Vi letar konstant efter designers och företag som vågar sticka ut och gå sin egen väg, vilket också rimmar med TRIWAs varumärke. De vill utmana den annars konservativa klockindustrin genom att addera färg, humor och kreativitet. Det är också extra kul att Rädda Barnen har fått exklusiva färgkombinationer, säger Victoria Nordansjö, PR-ansvarig på Rädda Barnen

Armbandsuren som är framtagna för Rädda Barnen finns i två unisexmodeller. En Brasco Chrono vars klassiska urtavla med blå detaljer, bryter snyggt mot det trendiga mörkblå läderarmbandet som viras två varv kring handleden. Samt en Nevil med ett färgstarkt läderarmband och detaljer i höstens accentfärg orange, och en matchande urtavla i brunt. Klockorna är klassiskt utformade medan armbanden och urtavlornas detaljer bryter snyggt genom att addera attityd med färger och snitt.

- Det här är ett otroligt roligt samarbete för oss. Vi uppskattar verkligen allt arbete som Rädda Barnen gör och det känns kul att kunna bidra med en symbolisk produkt. Klockorna som är gjorda i handskuren acetat, metal och organiskt läder, från Tärnsjö, är unika för samarbetet, säger Ludvig Scheja, Creative Director på TRIWA. 


Om Triwa
TRIWA, som är en akronym för TRansforming the Industry of WAtches, grundades 2007 av fyra vänner i syfte att förändra den konservativa klockindustrin. Syftet är att modernisera klock- och idag även solglasögonindustrin genom att tillföra humor, kreativitet och individualism. Varje produkt är skapad för att reflektera stil och personlighet.


Produktfakta
Färg: Orange och mörkblå
Modell: Man/unisex och dam
Material: acetat, metall och organiskt läder
Pris: 1795 kr (varav 807 kr går till Rädda Barnen)

Klockorna finns till försäljning i Rädda Barnens webshop – Design för barns rättigheter från 24 oktober.

24 oktober släpper Rädda Barnen produkterna i höstens kollektion i webbshopen – Design för barns rättigheter. Missa inte våra nya övriga spännande samarbeten med Missoni, Skultuna och Klong med flera.

 

Relaterade länkar

Ämnen


Rädda Barnen är en politiskt och religiöst obunden folkrörelse med verksamhet både i Sverige och internationellt. Med Barnkonventionen som grund arbetar vi för att barn ska få det bättre och för att barns rättigheter ska respekteras.

Följ oss på:

Twitter

Facebook

Bloggen - Barnrättskämpe

Youtube

Presskontakt

Rädda Barnens pressjour

Rädda Barnens pressjour

Presskontakt Tillgänglig mellan klockan 8.00 och 22.00. 08-698 90 90
Vendela Rundberg

Vendela Rundberg

Presskontakt Pressekreterare 073-355 34 33
Anne Thorngren

Anne Thorngren

Presskontakt Pressekreterare 072-357 67 56
Carl Lagerqvist

Carl Lagerqvist

Presskontakt Sektionschef Press & Påverkan 073-305 20 25
Rädda Barnens givarservice

Rädda Barnens givarservice

Presskontakt 08-698 90 30