Gå direkt till innehåll

Nyhet -

En godare måltid med Rädda Barnen och en av Stockholms största restaurangkoncerner.

En Godare Måltid är ett helt nytt koncept som erbjuder restauranggäster att välja en god meny som också gör gott där det verkligen behövs. 50 kr per gäst går till Rädda Barnens arbete för barns rättigheter. Konceptet har tagits fram i samarbete med Bookatable, och först ut att erbjuda sina gäster En godare måltid är restaurangerna Edsbacka Wärdshus, Wärdshuset Ulla Winbladh, Sjöpaviljongen, Stockholm Fisk Vasagatan, Stockholm Fisk Sky City & Solvalla Restauranger som alla ingår i Stockholms Restauranger & Wärdshus AB.

- Det här är ett spännande och nytt samarbete för Rädda Barnen där vi gör det möjligt för matgäster att få ytterligare en dimension av sitt restaurangbesök. En Godare Måltid! ger gästerna en matupplevelse som gör gott på flera sätt, säger Malin Thiel, insamlingschef Rädda Barnen.


De gäster som bokat En Godare Måltid får ett tackkort från Rädda Barnen som beskriver vad pengarna går till. Bokningar av En Godare Måltid görs på bookatable där man som konsument bokar bord gratis dygnet runt. Det finns möjlighet att boka En Godare Måltid under perioden 6-23 november 2012 samt 1-31 januari 2013.

- Vi är mycket glada över samarbetet som gav våra restauranger tillfälle att tydligt ta ett mänskligt ansvar just nu innan mathögtiden Jul drar igång och vi samtidigt närmar oss den mörkaste tiden på året. Det är självklart för oss att göra vad vi kan både indirekt och direkt inom branschen vi verkar,
säger Eva Helmersen VD för Stockholms Restauranger & Wärdshus AB. 

Ämnen


Rädda Barnen är en politiskt och religiöst obunden folkrörelse med verksamhet både i Sverige och internationellt. Med Barnkonventionen som grund arbetar vi för att barn ska få det bättre och för att barns rättigheter ska respekteras.

Följ oss på:

Twitter

Facebook

Presskontakt

Rädda Barnens pressjour

Rädda Barnens pressjour

Presskontakt Tillgänglig mellan klockan 8.00 och 22.00. 08-698 90 90
Vendela Rundberg

Vendela Rundberg

Presskontakt Pressekreterare 073-355 34 33
Anne Thorngren

Anne Thorngren

Presskontakt Pressekreterare 072-357 67 56
Carl Lagerqvist

Carl Lagerqvist

Presskontakt Sektionschef Press & Påverkan 073-305 20 25
Rädda Barnens givarservice

Rädda Barnens givarservice

Presskontakt 08-698 90 30